Våre salgsbetingelser

Generelle betingelser
Beautybutikken eies og drives av:

Fredrikstad Naprapat- og Hudpleieklinikk AS (FNHK)
Borgarveien 13A
1633 Gamle Fredrikstad
Telefon: 988 67 832
Organisasjonsnummer 994 956 531

 

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen gjennomføres og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.


Forbehold
Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden.

 

Ordrebekreftelse
Vi sender deg en ordrebekreftelse på e-post så snart vi har mottatt din ordre.
Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør du ta kontakt med BeautyButikken så snart som mulig.

 

Betaling - sikker handel
Vi bruker Stripe som er en sikker betalings løsning som bruker SSL-kryptering. Du kan betale med Visa eller MasterCard og dine kortopplysninger vil ikke bli lagret i nettbutikken. 

 

Ekspedering av ordre / levering
Alle bestillinger som gjøres vil normalt bli pakket og sendt fra vårt lager i Fredrikstad innen 2-4 arbeidsdager. I salgs perioder og andre perioder med høy aktivitet, lav bemanning, eller ved utsolgt vare, kan leveringstiden bli noe forlenget.

 

Personopplysninger
BeautyButikken behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger.
Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller andre eksterne register.

Angrerett og returfrakt
Angrer du på kjøpet?   Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Dersom varen er sendt deg før du har fått kansellert ordren, er du selv ansvarlig for å returnere varen(e) og kostnadene retur medfører. Vi refunderer din totale ordre-sum (minus fraktkostnader) når din kansellerte ordre er mottatt.

Varen skal ikke ha vært brukt og må ikke ha blitt skadet under frakt. Sørg derfor for å pakke varen forsvarlig.
Alle returer sendes til Fredrikstad Naprapat- og Hudpleieklinikk, Borgarveien 13A, 1633 Gamle Fredrikstad.

Skulle det være noe galt med varen fra vår side vil vi også refundere portokostnadene. Trygg handel
Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerett-loven, markedsføringsloven, personalopplysningloven, e-handels loven og kredittkjøpsloven.