Merker

Babor er et tysk varemerke med 60-års erfaring innen pleiende og personlig hud- og kroppspleie samt kosmetikk. Babor, som andre tyske merkevarer, kjennetegnes av kvalitet og seriøsitet. Babor har en streng kvalitetskontroll i alle ledd fra produksjon til salgsleddene. Produktene inneholder en høy konsentrasjon av aktive ingredienser, dette for å oppnå best mulig resultat. De er uten parabener og milde i duft.

Bioline er en italiensk serie. Biolines produkter er innovative og moderne med aktive produkter for alle hudtyper og med det beste fra naturen og det siste nye innen vitenskap. Hvert produkt er unikt med høy konsentrasjon av aktive ingredienser for å oppnå best resultat. De er sikker i bruk, effektive og inneholder bare naturlige dufter og fargeemner.
Opplev Biolines eksklusive behandlinger og produkter for ansikt og kropp med personlige løsninger for alle hudtyper og behov.
Behandlinger med produkter fra Babor og Bioline utføres i klinikken, Fredrikstad Naprapat- og Hudpleieklinikk.
Mavex er et sveitsisk varemerke som produserer og distribuerer verdensomspennende naturlig kosmetikk basert på medisinske urter og alpine planter.
Produktene inneholder ikke parabener, formaldehyd, tilsatt konserveringsmidler, mineralolje eller parafin. De er Ikke testet på dyr, de produseres i full respekt for miljø og natur i henhold til høye kvalitets standarder under streng kvalitetskontroll. De har dyrebare aktive urte ingredienser og neste generasjons fytokompleks, et resultat av den sveitsiske mest avanserte forsknings- og banebrytende produksjonsteknologi. 
Deres spesielt rene formel og fraværet av kjemiske ingredienser gjør dem spesielt nyttige og kompatible med alle hudtyper.